Unen SM 2019 – yksilökilpailun säännöt

Unen SM 2019 -yksilökilpailun säännöt

Järjestäjät

Nimi: Firstbeat Technologies Oy ja Lifted Oy (jäljempänä “Järjestäjät”)

Yhteystiedot:

Firstbeat Technologies Oy
Yliopistonkatu 28 A 2 krs.
40100 Jyväskylä
Sähköposti: info@firstbeat.fi
Puh. +358 8 415 415 41
Y-tunnus: 1782772-5

Lifted Oy
Lapinlahdenkatu 3 A
00180 Helsinki
Sähköposti: lifted@lifted.fi
Puh: +358 (0) 44 2711 487
Y-tunnus: 2603736-2

Yhteistyökumppanit

Nimi: Radisson Blu Seaside Hotelli Helsinki ja Yksi Elämä (jäljempänä ”Yhteistyökumppanit”)

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailijat Unen SM 2019 -yksilösarjaan valikoidaan Järjestäjien ja Yhteistyökumppaneiden toimesta. Kilpailuun voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta Järjestäjien ja Yhteistyökumppaneiden henkilökuntaa tai perheenjäseniä.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan kilpailun sääntöjä ja Järjestäjien päätöksiä. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osallistujille sähköpostilla Järjestäjien toimesta.

Osallistumisaika ja -tapa

Unen SM 2019 -yksilösarjan kilpailu käydään 25.­–26.4.2019 Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevassa Radisson Blu Seaside -hotellissa. Kukin kilpailija saa käyttöönsä hotellihuoneen, jossa on tasavertaiset puitteet kisayön nukkumiselle. Aikaa nukkumiseen on kahdeksan (8) tuntia.

Kilpailu perustuu Firstbeat Hyvinvointianalyysillä mitattuun tietoon unenlaadusta. Hyvinvointianalyysin ja siihen kuuluvan henkilökohtaisen palautteen lisäksi kilpailijoille tarjotaan illallinen kisayötä edeltävänä iltana sekä aamiainen kisayön jälkeisenä aamuna.

Matkakuluista ja mahdollisista muista kilpailuun osallistumisen johdosta syntyvistä kustannuksista kilpailija maksaa itse.

Osallistujan velvoitteet

Osallistumalla tähän kilpailuun Osallistuja myöntää Järjestäjille ja Yhteistyökumppaneille luvan julkaista nimensä, nimikkeensä ja edustamansa työyhteisön nimen sekä muuta kilpailun piiriin kuuluvaa tietoa, kuten esimerkiksi omia parhaita palautumisvinkkejään, Unen SM -kilpailun verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa kevään 2019 aikana.

Kilpailuun ei ole mahdollista osallistua nimettömänä.

Kilpailun voittaminen

Kilpailun voittaa se henkilö (Osallistuja), joka Firstbeat Hyvinvointianalyysin tulosten perusteella nukkuu palauttavinta unta kisayön aikana 25.–26.4.2019. Unen palauttavuuteen vaikuttavat unen pituuden lisäksi palautumisen määrä ja palautumisen laatu.

Tasatuloksen sattuessa, valitaan kilpailun voittaja arpomalla tasatuloksen saaneiden Osallistujien kesken.

Osallistumalla tähän kilpailuun Osallistuja myöntää Järjestäjille luvan julkaista nimensä nettisivuilla ja Järjestäjien sosiaalisen median kanavissa voittajan julkistamisen yhteydessä. Järjestäjien päätöksestä ei voi valittaa.

Palkinnot

Yksilösarjan voittaja palkitaan kuuden (6) kuukauden Lifted WAAS -hyvinvointivalmennuksella (arvo 120 €) sekä Firstbeat Hyvinvointianalyysin seurantamittauksella ja henkilökohtaisella palautteella (arvo 200 €). Tämän lisäksi voittajalle voidaan myöntää kilpailun yhteistyökumppaneiden myöntämiä tuotepalkintoja tai lahjakortteja.

Palkintojen arvo on yhteensä jopa 400 euroa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuhun tuotteeseen.

Järjestäjien vastuu

Kilpailun voittaja vastaa muista mahdollisista kustannuksista liittyen kilpailuun osallistumiseen ja palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen. Kilpailun voittaja vapauttaa Järjestäjät ja Yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Kilpailun osallistujat vapauttavat Järjestäjät ja Yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Henkilötietojen käyttö ja rekisteriseloste

Järjestäjillä on oikeus käyttää osallistujien henkilötietoja järjestäjien tietosuojaselosteiden mukaisesti.

Firstbeatin tietosuojaselosteen löydät täältä.

Liftedin tietosuojaselosteen löydät täältä.